Äntligen har vi fått in garn till Pysselloftet!

I kategorin "garn" hittar du garn i 27 härliga färger, virknålar, maskmarkörer och allt för att tillverka virkade leksaker. Tveka inte på att höra av dig om det är något du saknar så ska vi göra vårt bästa för att göra kategorin komplett!

Schachenmayr's välkända och populära Catania är ett 100% merciserat bomullsgarn av hög kvalitet. Garnet passar perfekt till både virkning och stickning för att tillverka både kläder, leksaker och accessoarer till barn. 

Virknål/stickor: 2,5-3,5mm
Meterlängd: 125m/50g
Material: 100% bomull

Tvättråd: Vi rekommenderar att tvätta ditt arbete i 60°C första gången du tvättar det för att undvika "blödning" och därefter enligt tvättråd angivet på garnnystanen (40°C fintvätt).

Catania är producerat i Ungern och tillverkas i enlighet med EU-riktlinjer och är certifierade med OEKO-TEX Standard 100, produktklass 1. Produktklass 1 är den högsta klassen och inkluderar därmed textiler till spädbarn och barn under 3 år. Catania är även testat enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker DIN EN 71-3 och är således säker för tillverkning av t.ex. skallror, bitleksaker, gosedjur m.m.Bjällra - 28mm

10 kr
I lager.